Over Studio Skjør

Studio Skjør maakt de mooiste, luxe woonaccessoires en duurzame, plantaardige kaarsen om van jouw huis een echt thuis te maken. Alle producten worden met veel zorg en liefde met de hand gemaakt zodat jij de kwaliteit krijgt die je verdient!

De betekenis van Skjør
Kwetsbaar, breekbaar, fragiel. Dat is de betekenis van het Noorse woord skjør. Perfect passend bij de studio. Aan de ene kant maak ik breekbare, fragiele producten. Daar ben ik mee begonnen in een vrij donkere, kwetsbare periode in mijn leven. Ik had net een burnout gehad en door COVID-19 was ik aan huis en een laptopscherm gebonden. Ik ontwikkelde een enorme behoefte om creatief en met mijn handen bezig te zijn, zodat mijn hoofd voor even stil was. Een proefpakket en een avondje fröbelen en het zaadje voor Studio Skjør was geplant!

De eigenaar van Skjør
Hi, ik ben Dorien, eigenaar van Studio Skjør. Vanuit de studio exploiteer ik twee verschillende activiteiten: de webshop én een communicatieadviesbureau. Na ruim 13 jaar werkzaam te zijn geweest als (senior) communicatieadviseur in de agrarische sector, werk ik nu vanuit de studio als zelfstandig adviseur en ben ik in te huren als interim communicatieadviseur voor interne en corporate communicatieopdrachten. Werken als zelfstandige geeft mij de vrijheid om meer aandacht te besteden aan de webshop in de drukkere periodes en wanneer het wat rustiger is, kan ik weer die uitdagende communicatieklus oppakken. Voor mij de ideale combinatie en balans van werken met je handen én met je hoofd.